Duijfbouw

 Duijfbouw is een jonge ambitieuze onderneming,
die zich richt op alle voorkomende werkzaamheden in de bouw.

Denk hierin breed, van onderhoudswerk, renovatie en timmerwerk tot een complete verbouwing of nieuwbouw, zowel voor woningen als bedrijfspanden. Ons motto is dat al uw wensen te realiseren zijn en dit is in de afgelopen jaren ook gebleken.

Wij zijn dus uw partner voor de realisatie van al uw bouwplannen. Wij zijn er voor de gehele aansturing van uw bouwproces. Vanaf het idee tot aan de oplevering staan wij voor u klaar. Bij ons zijn uw plannen in goede handen. Ontdek ons als kennispartner én bouwpartner.

john duijf

 

Werkwijze

U neemt contact met ons op en maakt uw wensen en ideeën kenbaar. Wij plannen een afspraak om bij u langs te komen om de locatie te bekijken, uw wensen en ideeën nader te bespreken en u hierin te adviseren. We nemen samen de mogelijkheden door en zetten deze dan om in concrete plannen.

Vervolgens gaan wij aan de slag met het opstellen van een offerte en een plan van aanpak. Hiervoor nemen wij contact op met de onderaannemers en leveranciers. Wij streven ernaar de offerte zo spoedig mogelijk klaar te hebben. Vervolgens komen wij weer bij u langs om de offerte en plan van aanpak persoonlijk door te nemen, zodat alles duidelijk is en zaken goed af te stemmen.

Bouw- en Onderhoudsbedrijf Duijf gaat dan over tot de uitvoering van de plannen. Hierbij wordt er op een vakkundige en creatieve wijze, met oog voor detail te werk gegaan. Gedurende de uitvoering vinden wij een open communicatie erg belangrijk, dus u wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen en er is natuurlijk altijd ruimte voor vragen.

Wij zullen persoonlijk toezien op de kwaliteit van de werkzaamheden welke door ons worden uitgevoerd. Wij werken uitsluitend met de beste onderaannemers, om er zeker van te zijn dat de door u opgegeven werkzaamheden tot in de puntjes perfect opgeleverd zullen worden. Er wordt alleen gewerkt met het beste gereedschap en materiaal, zodat het eindresultaat voldoet aan de hoogste kwaliteit.
Voor ons is een project pas afgerond als de klant tevreden is met het resultaat.

Respect voor milieu en mens. Wij houden bij onze werkzaamheden rekening met duurzaam bouwen. Denk hierbij aan het gebruik van duurzame materialen, een gezond binnen milieu en het duurzaam ontmantelen bij sloopwerkzaamheden. Onze bedrijfsprocessen richten wij zoveel mogelijk duurzaam in door bijvoorbeeld bouwafval gescheiden af te voeren en waar mogelijk het hergebruiken van oude bouwmaterialen.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen of het contactformulier op deze site invullen.